Auttavat kädet – pidetään niistä yhdessä huolta

Elämme erittäin uudessa tilanteessa, jossa meitä kaikkia koetellaan enemmän tai vähemmän.

Haluamme Tuikekaupassa tarjota juuri sinulle mahdollisuuden muistaa heitä, jotka pitävät yhteiskuntamme peruspilarit tukevasti kasassa myös kriisin keskellä.

Jatkuva käsien peseminen ja käsihuuhteiden käyttö koettelee ihojamme. Kuivuminen voi johtaa pahimmillaan käsien ihon haavautumiseen. Erityisen alttiita tälle ovat ammattiryhmät, jotka pesevät käsiään huomattavan paljon. Varhaiskasvattajat, laitoshuoltajat ja siivoojat, palveluasumisen henkilöstö, sairaaloiden ja terveyskeskusten henkilöstö, lähikauppasi henkilökunta…  He kaikki yhdessä pyörittävät Suomen arkea oman terveytensä uhallakin.

Ketä sinä haluaisit muistaa? Kerro meille ja me toimimme!

Kaupan puolelta löydät Hilla-käsivoiteen, jonka voit nyt tilata ilmaisella toimituksella haluamaasi organisaatioon tai miksei yksityishenkilöllekin Oulun alueelle. Toimitamme tuotteen/tuotteet hygieenisesti pakattuina turvallisesti, suoria ihmiskontakteja vältellen.

Hilla-käsivoide on pakattu näppärään pumppupulloon ja reilusta koosta riittää jaettavaksi. Ostamalla Hilla-käsivoiteen tuet suomalaista työtä, sillä Hilla on sekä kehitetty että valmistettu Suomessa ja sen toimittaa perille suomalainen pienyrittäjä.

Tuotteen ostaminen tapahtuu etänä juuri sieltä, missä sinä olet, eikä sinun tarvitse lähteä mihinkään voidaksesi auttaa. Halutessasi kirjoitamme tilauksen mukaan tervehdyksen ilman lisäkuluja. Kirjoitathan tilauksesi lisätietoihin, minne haluat tuotteen/tuotteet toimitettavan. Voit myös jakaa tilauksesi useampaan toimitusosoitteeseen, mikäli haluat tilata samalla kertaa jotakin myös itsellesi tai vaikkapa useaan eri organisaatioon.

Toimitus on Oulun keskustan lähialueille maksutonta kaikille tilauksille. (Oulu, Kempele, Jääli, Oulunsalo). Toimitamme Postin kautta myös kaikkialle Suomeen, postikulumme on aina kiinteä 6,50€.

Tehdään yhdessä hyvää ja pidetään huoli toisistamme!

PS. Arvomme kaikkien kampanjaan osallistuneiden kesken kosteuttavan ja rauhoittavan Unna Nordic Pihla-seerumin, arvo 46 €. Löydät osallistumislinkin kuvan alta. 

Lisää luettavaa

0 kommenttia