Tuikekaupan tarina

Olemme lappilaiset siskokset, joita yhdistää kiinnostus kauniisiin asioihin, arjen helpottamiseen, kierrätykseen ja ekologisuuteen. Toisella meistä on koulutus kauneudenhoitoalalle ja sitä kautta taipumus visuaalisuuteen, toisella taas kivenkovaa osaamista tekniseltä puolelta. Pikkusisko on taiteilijasielu ja taivaanrannan maalari isosiskon toimiessa järjen äänenä.

Halusimme luoda putiikin, josta löytyisi saman katon alta suomalaisia, ekologisia vaihtoehtoja lahjaideoiksi, tuliaisiksi, kodin somisteeksi ja ihan vain käyttöön, päiviä piristämään. Samalla halusimme ehdottomasti tukea pienyrittäjien työtä. Näin syntyi Tuikekauppa, jossa yhdistyvät arvomme ja ihanat tuotteet, jotka saapuvat meille yhteistyöyrittäjiltämme ympäri Suomen.

Myöhemmin Tuikekauppaan yhdistettiin myös koulutetuille ammattilaisille tarkoitettu kauneusalan tukku, joka on aiemmin toiminut sähköpostin ja puhelimen välityksellä sekä noutotukkuna.

Tuikekaupan tuotteet postitetaan Oulusta, minne elämä on pikkusiskon kuljettanut. Ostokset voi myös sopimuksen mukaan noutaa Oulusta, Kauneushoitola Tuikkeesta. Kaupan tekninen toteutus hoidetaan Rovaniemeltä käsin.

Tervetuloa tutustumaan mahtavien suomalaisyrittäjien valmistamiin aarteisiin sekä laadukkaisiin ripsituotteisiin!